Γιατί η ευεξία μας δεν είναι σχεδόν ποτέ στο 100% παρά το "ανοσοποιητικό μας σύστημα"

"Δοκίμασα αυτό για να ανακαλύψω πόσες τοξίνες είναι παγιδευμένες στο σώμα"

Είναι πραγματικά λυπηρό το γεγονός ότι πολλά προϊόντα στη σημερινή αγορά δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε.

Έτσι, όλοι μας είμαστε πολύ επιφυλακτικοί σχετικά με την αγορά πραγμάτων στο διαδίκτυο αυτές τις μέρες.

Ωστόσο, και δυστυχώς…

Αυτή η συνήθεια μπορεί να μας εμποδίσει να αντιληφθούμε πότε ένα πραγματικά χρήσιμο προϊόν κυκλοφορεί στην αγορά.

Και επειδή τα καλά προϊόντα είναι περίπου δύο σε κάθε δέκα…

Οι άνθρωποι μπορεί να μην ακούσουν ποτέ για αυτά τα αξιοθαύμαστα προϊόντα… παρά μόνο τυχαία.

Και αυτό συνέβη στην Τζούλια στην Ελλάδα…

Η ιστορία της Julia

Η Τζούλια και ο σύζυγός της είναι από τους μεγαλύτερους θαυμαστές αυτού του νέου προϊόντος, ενός απλού μαξιλαριού ποδιών αποτοξίνωσης.

Όταν ένα προϊόν με τόσο χαμηλή τιμή σας βοηθά να ανακουφιστείτε από τον πόνο, ενώ παράλληλα βελτιώνει την υγεία σας συνολικά…

Δεν μπορείς παρά να γίνεις ένας αυτόκλητος υποστηρικτής της εταιρείας.

“Πριν από λίγους μήνες βρισκόμουν στο πιο πικρό σημείο της ζωής μου”. λέει η Τζούλια. “Έπεσα κάτω τον Ιανουάριο του 2020, λίγο πριν τα λουκέτα αποκτήσουν πλήρη ισχύ”.

“Έπεσα και στραμπούλιξα τα πόδια μου προσπαθώντας να πιαστώ. Είμαι μια βαριά γυναίκα. Αργότερα εκείνο το βράδυ ξύπνησα με άλογα Τσάρλι που επηρέασαν τις φλέβες μου”. Είπε η ίδια.

Το Charlie Horse είναι ένας μυϊκός σπασμός, μια κατάσταση κατά την οποία ένας μυς συσπάται χωρίς τον έλεγχό σας και αρνείται να χαλαρώσει. Είναι εξαιρετικά επώδυνη εμπειρία.

Και συνέχισε: “Δεν μπορούσα να βρω καμία παρηγοριά. Ο γλυκός μου σύζυγος έτριβε τα πόδια μου με κρέμα μυοχαλαρωτική. Καμία ανακούφιση. Ήταν μια από εκείνες τις καταστάσεις όπου δεν μπορείς να σκεφτείς καθαρά λόγω του πόνου. Είχα ήδη πρόβλημα με τον ύπνο και ο πόνος έκανε τα πράγματα χειρότερα. Έμεινα ξύπνια όλη τη νύχτα, κλαίγοντας με λυγμούς”.

Την επόμενη μέρα με επισκέφθηκε η καλή μου γειτόνισσα και μου συνέστησε αυτά τα μαξιλαράκια αποτοξίνωσης ποδιών. Μου εξήγησε ότι αυτά τα μαξιλαράκια προκαλούν την υποχώρηση των παγιδευμένων τοξινών στο σώμα.

Ότι είναι ένας πιο φυσικός και εύκολος τρόπος να βοηθήσετε το σώμα να θεραπευτεί από το να παίρνετε χάπια.

Απομακρύνοντας όσο το δυνατόν περισσότερες τοξίνες από το σώμα σας, βοηθά το σώμα να επουλώσει τους τραυματισμούς γρηγορότερα… και θα έχετε περισσότερη διαθέσιμη ενέργεια.

“Η ιδέα ήταν πολύ ανόητη για μένα.

Αλλά αν έχεις πονέσει πολύ… ξέρεις ότι θα δοκιμάσεις κάθε λύση που μπορεί να βοηθήσει.

Οπότε…

Ο σύζυγός μου παρήγγειλε μια μηνιαία προμήθεια από Nuubu detox foot pads και έβαλε ένα μαξιλάρι σε κάθε πόδι για τη νύχτα.

Το ένιωσα ζεστό και αυτό ήταν το μόνο πράγμα που θυμάμαι… γιατί κοιμήθηκα γρήγορα μέσα σε πέντε λεπτά. Ο σύζυγός μου μου είπε πόσο ανακουφισμένος ήταν, ότι έδειχνα τόσο γαλήνια.

Όταν ξύπνησα, οι κράμπες είχαν μειωθεί…

Ξέρετε πως ενστικτωδώς περιμένετε την πρώτη ένεση πόνου καθώς ξυπνάτε από τον ύπνο;

Ένιωσα μόνο ένα ήπιο τσίμπημα και τα πόδια μου φαίνεται να γίνονται πιο δυνατά και υγιή.

Αλλά…

Τα μαξιλαράκια ήταν… Μπλιαχ!

Τόσο γλοιώδη και αηδιαστικά από τις τοξίνες που υποτίθεται ότι έβγαλαν από το σώμα μου.

Δεν μπορούσα να καταλάβω τι μου συνέβη… και πώς δούλευε το προϊόν. ΕΙΜΑΙ πολύ ευχαριστημένος από αυτό το προϊόν”.

Η ιστορία της Julia δεν είναι η μόνη!

Χιλιάδες άνθρωποι αγοράζουν και σχολιάζουν αυτά τα αποτοξινωτικά ποδόφυλλα.

Αλλά οι άνθρωποι λένε πολύ διαφορετικά πράγματα για το μαξιλάρι ποδιών αποτοξίνωσης Nuubu

Όταν ελέγξαμε τον ιστότοπο της εταιρείας, επιλέξαμε τυχαία αυτές τις τρεις κριτικές για να συζητήσουμε:

ΞΎΠΝΗΣΑ ΣΑΝ ΈΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟ ΔΟΛΆΡΙΑ! Είμαι οδηγός φορτηγού και τα τελευταία 5 χρόνια η ποιότητα του ύπνου μου δεν ήταν τόσο καλή, οπότε συνήθως ξυπνούσα κουρασμένος.. Έβαλα 2 σε κάθε πόδι, (ένα στο κάτω μέρος, ένα στην κορυφή κάθε ποδιού) ξύπνησα σαν έφηβος και πάλι έτοιμος να παίξω ποδόσφαιρο με ευκινησία για άλλη μια φορά στη Ζωή ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ .. ΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΉ ΑΓΟΡΆ. – Joe C.

Σκέφτηκα να το δοκιμάσω αφού οι κριτικές φαίνονται καλές. Το δοκίμασα επειδή τα πόδια μου πονούσαν τόσο πολύ, μερικές φορές το πόδι μου ήταν τόσο πρησμένο που τα πόδια μου άρχισαν να μοιάζουν με αστράγαλο. Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, το πρώτο βράδυ που το χρησιμοποίησα κοιμήθηκα σαν μωρό , ειδικά επειδή κάνει τόση ζέστη τελευταία, με πήρε ο ύπνος και δεν γύρισα εκείνο το βράδυ … – Anna P.

Έκπληξη. Είναι εκπληκτικό να βλέπω τον σύζυγό μου τόσο χαρούμενο με αυτά τα μπαλώματα. Τα πόδια του καθάρισαν, δεν παραπονιέται για πονοκέφαλο, δεν έχει κράμπες, το πρήξιμο των ποδιών του έχει σχεδόν φύγει και περπατάει πολύ καλύτερα. Στη δική μου περίπτωση, αισθάνομαι σημαντικά πιο ενεργητικός, ο μεταβολισμός μου είναι πιο επιταχυνόμενος, η ποιότητα του ύπνου μου είναι soo πολύ καλύτερη και αισθάνομαι φανταστικά το πρωί αυτές τις μέρες. Και έχουμε χρησιμοποιήσει το προϊόν μόνο για 2 εβδομάδες. Το συνιστώ πραγματικά. – Alicia L.

Γενικά, οι άνθρωποι βιώνουν διαφορετικά αποτελέσματα... αλλά όλοι παραληρούν για το Nuubu.

Κάτι που βγάζει και πάλι νόημα όταν το σκέφτεστε.

Αυτά τα υποπόδια βοηθούν στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα…

Και η ποσότητα και τα είδη των τοξινών που παγιδεύονται στο σώμα μας είναι διαφορετικά, αφού τρώμε διαφορετικές τροφές, πίνουμε όλα τα είδη νερού και αναπνέουμε διάφορους βαθμούς μολυσμένου αέρα.

Κάποιες από αυτές σε πολύ μικρές “νανο” ποσότητες… αλλά αρκετές για να αποσταθεροποιήσουν τον οργανισμό και να μας αρρωστήσουν.

Αυτές οι τοξίνες είναι κακά νέα για το σώμα μας.

Ωστόσο, γενικά, σχεδόν όλοι μετά από μια εβδομάδα χρήσης των αποτοξινωτικών ποδομαξιλαριών Nuubu… λένε ότι τώρα έχουν καλύτερο ύπνο, αυξημένη ενέργεια και συνολικά καλύτερη υγεία χρησιμοποιώντας αυτά τα μαξιλαράκια.

Το οποίο και πάλι είναι λογικό.

Χωρίς τις τοξίνες που πρέπει να “πολεμήσουμε” και να βγάλουμε από το σύστημα…

Το σώμα σας είναι σε θέση να λειτουργεί καλύτερα με τον τρόπο που είναι σχεδιασμένο… να απελευθερώνει περισσότερη ενέργεια από τα τρόφιμα που τρώτε… να ξοδεύει πολύ περισσότερο χρόνο για να ξεκουραστεί και να μην καταπολεμά πράγματα όταν κοιμάται… αυξάνοντας τα ενεργειακά σας αποθέματα και τη συνολική ποιότητα του ύπνου σας.

Αλλά τα μαξιλαράκια τραβούν τοξίνες μέσω των ποδιών και προς τα μαξιλαράκια.

Γιατί μέσω των ποδιών; Και πώς λειτουργεί;

Το επίθεμα ποδιών Nuubu είναι ένα επίθεμα που είναι εμποτισμένο με ένα ειδικά σχεδιασμένο μείγμα φυσικών βοτάνων και βιταμινών… που συνεργάζονται για να απομακρύνουν τις ακαθαρσίες και τις τοξίνες μέσω των πέλματος των ποδιών.

Μέσα από τα πέλματα, επειδή οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι κάθε πόδι περιέχει πάνω από 250.000 ιδρωτοποιούς αδένες που εκκρίνουν μισή πίντα υγρού κάθε μέρα.

Είναι το υγρό που αναδίδει αυτή τη δύσοσμη οσμή όταν συσσωρεύεται στα παπούτσια. Υπάρχει πολύ βαθιά επιστήμη πίσω από αυτό.

Τοποθετήστε κάθε μαξιλαράκι στα πέλματα των ποδιών σας (ιδανικά το βράδυ) και αφαιρέστε τα το πρωί. Το ενεργοποιημένο μείγμα θα ενεργοποιηθεί κατά τη διάρκεια του ύπνου και θα απορροφήσει τις τοξίνες.

Αυτές οι κακές τοξίνες στη συνέχεια καταλήγουν στο μαξιλάρι… το οποίο ιδού όταν ξυπνάτε.

Προσοχή, μπορεί να βλέπετε πολύ αηδιαστικά πράγματα!

Το επίπεδο του αποχρωματισμού συνήθως διαφέρει. Και μειώνεται με τη χρήση μέχρι να αποσυρθούν όλες οι ακαθαρσίες από το σώμα.

Ποια είναι η εξήγηση για εκείνους που δεν παρουσιάζουν καμία βελτίωση;

Αν πρόσφατα κάνατε μια πλήρη αποτοξίνωση του σώματος…

Ή τρώγατε τις πιο καθαρές τροφές και αναπνέατε τον πιο καθαρό αέρα (κάτι που είναι σχεδόν αδύνατο σήμερα με όλη την επεξεργασία των τροφίμων)…

Τότε μπορεί να μην παρατηρήσετε σημαντική βελτίωση στο σώμα σας.

Σε αυτή την περίπτωση, η Nuubu θα σας επιστρέψει το ποσό της αγοράς σας 100% με ειλικρινή συγγνώμη για τη σπατάλη του χρόνου σας!

Ένας από τους πελάτες της Nuubu απάντησε στην ερώτηση. Η κριτική της δύσκολα μπορεί να βελτιωθεί. Εδώ είναι:

“Αποφάσισα να γράψω μια κριτική επειδή παρατήρησα ότι μερικοί άνθρωποι έγραψαν ότι δεν αισθάνθηκαν καμία διαφορά και αυτό με λυπεί και ήθελα να γράψω από τη σκοπιά κάποιου που παλεύει με μια ασθένεια και του οποίου τα πόδια είναι σε συνεχή πόνο. Αν δεν έχετε σωματικές παθήσεις, μπορεί να μην παρατηρήσετε τόσο μεγάλη αλλαγή αν δεν δώσετε προσοχή. Αλλά ως άτομο που έχει συνεχή πόνο στα πόδια και ξυπνάει κάθε πρωί με κάποιου είδους πόνο και κόπωση, ΘΑ παρατηρήσετε όταν αυτό αλλάζει ή φεύγει και αυτό το προϊόν το έκανε αυτό για μένα.

Στην αρχή, αφού εφάρμοσα το προϊόν στα πόδια μου, νόμιζα ότι το μυαλό μου μου έπαιζε παιχνίδια γιατί άρχισε να λειτουργεί αμέσως. Το επόμενο πρωί, συνήθως όταν σηκώνομαι από το κρεβάτι, υπάρχει πόνος, μαντέψτε τι….. Ο πόνος είχε σχεδόν εξαφανιστεί. Μόνο ένα ήπιο τσούξιμο και μπορούσα να περπατήσω πολύ καλύτερα.

Έτσι, πολύ μειωμένος πόνος στα πόδια, έλεγχος, ήρεμος ύπνος, έλεγχος και τέλος, ξύπνησα ανανεωμένος, έλεγχος.

Αυτό το προϊόν αξίζει τον κόπο. Έγραψα αυτή την κριτική για όσους παλεύουν με μια ασθένεια όπως εγώ, για να καθησυχάσω λίγο από τον σκεπτικισμό σας.

Λατρεύω το προϊόν!”

Πού μπορείτε να προμηθευτείτε ένα μαξιλάρι ποδιών αποτοξίνωσης Nuubu;

Δοκιμάστε το Nuubu αν αντιμετωπίζετε υπερβολική κούραση, πόνο (ειδικά στα άκρα) ή οποιοδήποτε άλλο σύμπτωμα που δυσκολεύει τη ζωή σας.

Τα Nuubu Detox Foot Pads πωλούνται μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην ΕΙΔΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ και να εξοικονομήσετε 50% κάνοντας κλικ στον παρακάτω αποκλειστικό σύνδεσμο. Το απόθεμα είναι προς το παρόν μειωμένο στην Ελλάδα και η πώληση λήγει πολύ σύντομα, γι’ αυτό πρέπει να δράσετε τώρα!

Δεν έχετε τίποτα να χάσετε και μια πιο υγιή ζωή να κερδίσετε

Να θυμάστε ότι συνοδεύεται από έκπτωση 50%.

Κάντε κλικ στο κουμπί παραπάνω για να δείτε αν η Nuubu προσφέρει ακόμα έκπτωση 50%

Δείτε τι λέει ο κόσμος για τα επιθέματα αποτοξίνωσης Nuubu